fbpx

Gastronomia per fomentar equips, connexions culturals i habilitats lingüístiques

What’s Cooking?


A Delicious English ajudem els professionals a millorar les seves habilitats comunicatives en anglès proporcionant una formació lingüística atractiva i innovadora.

Ara, més que mai, els equips necessiten ser capaços de comunicar-se amb fluïdesa en anglès per poder maximitzar les oportunitats de negoci. Els empleats que se sentin segurs en parlar en anglès tindran més facilitat per aprofitar aquestes oportunitats, augmentant el valor en si mateixos i l’empresa.

La nostra experiència empresarial a l’entorn corporatiu ens permet comprendre les necessitats i els reptes a què s’enfronten les empreses quan volen oferir als seus empleats formació en anglès. Analitzem les necessitats dels participants abans d’adaptar cada curs i la sessió per oferir un aprenentatge eficaç i atractiu.

Les nostres sessions ajuden els empleats a assolir els objectius específics d’aprenentatge. Oferim sessions d’anglès amb què els empleats aprenen, gaudeixen i es comprometen. La formació la imparteixen professionals nadius amb experiència, amb excel·lents aptituds per a l’ensenyament, una sòlida experiència empresarial i un coneixement profund de l’anglès comercial funcional. Creiem en l’aprenentatge a través de la pràctica i, per tant, les nostres sessions se centren en l’ús eficaç de l’anglès per assolir un objectiu comú. Sestableix un objectiu lingüístic que es desenvolupa al voltant dactivitats culinàries o basades en el menjar. S’anima els participants a utilitzar els seus coneixements d’anglès per dur a terme la tasca, practicant així i millorant-ne la capacitat lingüística. Reconeixem la importància de la flexibilitat per als empleats, per això oferim les nostres sessions de formació tant presencials com en línia.

A les nostres sessions els participants actualitzen i activen els seus coneixements d’anglès per preparar-se per aprofitar al màxim les oportunitats de negoci que sorgeixen al seu entorn professional. Aquesta metodologia també desenvolupa altres habilitats com ara la creació d’equips, la gestió del temps i el lideratge.

Fent servir la metodologia de Delicious English hem ajudat nombroses empreses i empleats a complir els seus objectius d’aprenentatge d’idiomes.

Delicious English és una manera innovadora, dinàmica i eficaç de millorar el nivell d’anglès dels professionals.

Contacta’ns per a més informació

Propers Tallers


No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Sobre mi


“Des de molt jove, a la meva ciutat natal al sud d’Anglaterra, he estat un apassionat de la cuina.

Amb la meva arribada a Barcelona al 96, em vaig dedicar a fer classes d’anglès per a acadèmies privades i posteriorment, em vaig unir a una empresa multinacional ocupant diferents càrrecs de responsabilitat. Després de diversos anys, vaig sentir que era el moment de fer alguna cosa més per tal que la meva passió estigués més present en la meva vida.

Va ser així com, de la conjunció entre la meva trajectòria com a formador, el meu recorregut professional en el món de la gran empresa i la meva passió per la cuina, va néixer Delicious English, una forma innovadora, dinàmica i eficaç d’aprendre i millorar les habilitats per a parlar en anglès.“

Joe Woodward

Que els equips de treball tinguin un bon nivell d’anglès i a més, remin en la mateixa direcció, són requisits desitjables en molts entorns de laborals. 

Per a aquests, dissenyem programes i esdeveniments a mida.

Basat en l’aprenentatge experiencial de l’idioma mitjançant la pràctica culinària, les nostres sessions s’orienten a cohesionar equips de treball a través de dinàmiques de team-building.

Cursos per a empreses

Bloc


Coneixeràs a un país pel seu menjar

Coneixeràs a un país pel seu menjar

Desconec si el títol d'aquest post és una cita famosa (potser podria ser-ho) però en qualsevol cas, molta gent dona per descomptat que el menjar d'un país ens permet conèixer-lo millor. To understand a country, eat its food.La gastronomia s'ha anat...

Go together. El valor del treball en equip

Go together. El valor del treball en equip

Si vols anar de pressa, camina sol. Si vols arribar lluny, camina acompanyat.Proverbi africà Aquest post tracta sobre les implicacions d'aquest proverbi i en particular sobre el fet que "caminar acompanyat" requereix treballar en equip.Un gran exemple del...

Learning-by-doing | Aprendre fent

Learning-by-doing | Aprendre fent

La metodologia per a aprendre idiomes de Delicious English es basa en el "learning by doing" o el fet d'aprendre fent, comunicant-nos al desenvolupar tasques per a aconseguir un objectiu comú, sigui cuinar un plat o valorar una cervesa artesanal...

Què opinen els nostres clients


“És una excel·lent idea: aprendre cuina parlant en anglès. Aquest curs supera de llarg els que he fet de cuina i d’anglès (diversos)”

“…és una idea excel·lent i original”

“He assistit a diversos cursos d’anglès, la gestió d’en Joe és increïble”

Client: Mario

“El mètode per fer conversa al voltant del menjar és molt atractiu per animar la conversa i, a més, les receptes són bones i fàcils de realitzar”

Client: Joan

“He guanyat confiança amb l’anglès parlat”

Client: Maria

“Els temes de conversa suggerits han estat molt útils, actuals i diversos. Molt allunyats de les temàtiques d’un curs de gramàtica estàndard”

Client: Meritxell

“El meu anglès realment va millorar i també vaig aprendre moltes receptes noves”

Client: Trish

“M’ha agradat molt i tornaré a fer el següent curs que imparteixi”

Client: Laura

“La immersió en una activitat en anglès …al final parles sense adonar-te’n!“

“La dinàmica del grup sempre bona“

Client: Nuria

“Molt bon ambient i diversió”

Client: Mireia

Clients i Col·laboradors: