fbpx

Una manera única i innovadora de millorar l'anglès a la teva empresa

Què es cou?


En Delicious English oferim una forma única i innovadora de millorar el domini de l’idioma anglès mentre es desenvolupen habilitats empresarials.

Oferim cursos dinàmics on-line, utilitzant la cuina com a mitjà per practicar i desenvolupar habilitats comunicatives.

Contacti’ns per a més informació.

Sobre mi


“Des de molt jove, a la meva ciutat natal al sud d’Anglaterra, he estat un apassionat de la cuina.

Amb la meva arribada a Barcelona al 96, em vaig dedicar a fer classes d’anglès per a acadèmies privades i posteriorment, em vaig unir a una empresa multinacional ocupant diferents càrrecs de responsabilitat. Després de diversos anys, vaig sentir que era el moment de fer alguna cosa més per tal que la meva passió estigués més present en la meva vida.

Va ser així com, de la conjunció entre la meva trajectòria com a formador, el meu recorregut professional en el món de la gran empresa i la meva passió per la cuina, va néixer Delicious English, una forma innovadora, dinàmica i eficaç d’aprendre i millorar les habilitats per a parlar en anglès.“

Joe Woodward

Que els equips de treball tinguin un bon nivell d’anglès i a més, remin en la mateixa direcció, són requisits desitjables en molts entorns de laborals. 

Per a aquests, dissenyem programes i esdeveniments a mida.

Basat en l’aprenentatge experiencial de l’idioma mitjançant la pràctica culinària, les nostres sessions s’orienten a cohesionar equips de treball a través de dinàmiques de team-building.

Cursos per a empreses

Bloc


Coneixeràs a un país pel seu menjar

Desconec si el títol d'aquest post és una cita famosa (potser podria ser-ho) però en qualsevol cas, molta gent dona per descomptat que el menjar d'un país ens permet conèixer-lo millor. To understand a country, eat its food.La gastronomia s'ha anat...

Go together. El valor del treball en equip

Si vols anar de pressa, camina sol. Si vols arribar lluny, camina acompanyat.Proverbi africà Aquest post tracta sobre les implicacions d'aquest proverbi i en particular sobre el fet que "caminar acompanyat" requereix treballar en equip.Un gran exemple del...

Learning-by-doing | Aprendre fent

La metodologia per a aprendre idiomes de Delicious English es basa en el "learning by doing" o el fet d'aprendre fent, comunicant-nos al desenvolupar tasques per a aconseguir un objectiu comú, sigui cuinar un plat o valorar una cervesa artesanal...

Què opinen els nostres clients


“És una excel·lent idea: aprendre cuina parlant en anglès. Aquest curs supera de llarg els que he fet de cuina i d’anglès (diversos)”

“…és una idea excel·lent i original”

“He assistit a diversos cursos d’anglès, la gestió d’en Joe és increïble”

Client: Mario

“El mètode per fer conversa al voltant del menjar és molt atractiu per animar la conversa i, a més, les receptes són bones i fàcils de realitzar”

Client: Joan

“He guanyat confiança amb l’anglès parlat”

Client: Maria

“Els temes de conversa suggerits han estat molt útils, actuals i diversos. Molt allunyats de les temàtiques d’un curs de gramàtica estàndard”

Client: Meritxell

“El meu anglès realment va millorar i també vaig aprendre moltes receptes noves”

Client: Trish

“M’ha agradat molt i tornaré a fer el següent curs que imparteixi”

Client: Laura

“La immersió en una activitat en anglès …al final parles sense adonar-te’n!“

“La dinàmica del grup sempre bona“

Client: Nuria

“Molt bon ambient i diversió”

Client: Mireia

Clients i Col·laboradors: