fbpx

Cursos


Curs Around the World

Les sessions “Around the World” ens permeten emprendre un viatge culinari que travessarà continents i fronteres.

Practicaràs el teu anglès mentre cuines i degustes plats tan diversos com un curri, pasta, noodles i potser fins i tot, algun plat britànic.

Curs Healthy(ish)

Procurem fer poc cas a les tendències de moda i les dietes més extremes (clean eating!) i encara que intentem fer plats casolans, saludables i equilibrats, amb les postres fem algunes excepcions.

Amb els cursos i tallers “Healthy(*ish)” milloraràs el teu anglès de manera dinàmica, saborosa, saludable i divertida.

Cursos per a estudiants

Estudies anglès en una acadèmia i t’agradaria practicar-ho a la vida real? Necessites millorar el teu anglès per a donar una empenta als teus estudis universitaris? O, potser ets estudiant de cuina i t’agradaria treballar a una cuina internacional?

A Delicious English t’ajudem a aconseguir els teus objectius i ho fem de manera dinàmica, natural i divertida, amb programes enfocats a adquirir vocabulari i activar els coneixements passius que ja tens de l’idioma per a millorar la teva fluïdesa.

Cursos per a empreses

Que els equips de treball tinguin un bon nivell d’anglès i a més remin en la mateixa direcció, són requisits desitjables en molts entorns de treball.

Per a aquests, hem dissenyem programes i esdeveniments a mida.

Basat en l’aprenentatge experiencial de l’idioma mitjançant la pràctica culinària, les nostres sessions s’orienten a cohesionar equips de treball a través de dinàmiques de team-building.

Contacta amb nosaltres:

Avís legal*